vild med dyr

en dyrequiz, der gir pote...

luskede krokodiller og rasende hajer

 

Vild med Dyr er en dyrequiz for hele familien. For at vinde spillet skal man være både dygtig, heldig og kreativ, da man udover selve quizdelen også kan lege med i en kreativ kategori, hvor man både kan blive udsat for at skulle mime et dyr og tegne et dyr. Det bliver ikke mindre sjovt af, at der også er mulighed for at stjæle fra de andre og endda slå dem hjem.

 

Hvis man kan lide dyr og kan begå sig i en verden med glubske slanger, giftige edderkopper, luskede krokodiller, rasende hajer og brølende løver, så er Vild med Dyr et godt valg til familieunderholdningen. Og så kan man helt sikkert lære noget nyt... 

kreative spørgsmål

 

   Alder 7+ år
   Antal spillere 2+ spillere
   Spilletid 30-60 min

I Vild med Dyr er der 1.500 kreative spørgsmål og opgaver, som kan udfordre enhver. Fra start vælger man sit eget dyr, som man beholder hele vejen igennem spillet.

Spillet indeholder fem forskellige kategorier af dyreopgaver, der spreder sig over et stort område fra biller til blåhvaler. Spillet er udviklet i samarbejde med biologer og dyrlæger, der i fællesskab har fundet frem til de sjoveste og mest overraskende opgaver og spørgsmål.  

Med spillet følger der et års gratis familie-medlemsskab til Dyrenes Beskyttelse, som man naturligvis er velkommen til at benytte.

ANMELDELSER

 

"Spørgsmål om alle slags dyr er omdrejnings-punktet for quizzen, der udover at være forbilledligt veldesignet og lækkert udført også inkluderer et års medlemskab af Dyrenes Beskyttelse. Det fungerer og er fortræffeligt til dyreinteresserede børn og voksne, da spillets spørgsmål giver mange ’aha’-oplevelser." 

Politiken

"Vild med Dyr er et ekstremt velfungerende spil. Det er sjovt, spændende, meget lærerigt og gør samtidig deltagerne nysgerrige efter at lære mere om dyr. Vild med Dyr er et must for den dyrevenlige familie." 

 

24 timer

"Spørgsmålene er for hele familien - de er hverken for svære eller indlysende. Det er sjovt for både børn og voksne, at mine, tegne og gætte."

BT

 

Game InVentorS ApS

 

Købkesvej 57

5230 Odense M

 +45 26280182 

 [email protected]