EGO pictures

Begreber og historier i billeder

 

EGO Pictures er baseret på de kendte spilmekanismer fra de tidligere EGO-spil, men EGO Pictures er alligevel helt, helt anderledes, for her handler det meget om, hvordan du opfatter og tænker i billeder.

 

I EGO Pictures skal du kombinere stærke begreber og historier fra dit liv med billeder. 

EGO Pictures er et unikt brætspil, som giver god basis for timevis af gode diskussioner og masser af historier og anekdoter.

Sætter fantasien på prøve

 

   Alder 15+ år
   Antal spillere 2-6 spillere
   Spilletid 30-60 min

Som nævnt er billederne, det helt store omdrejningspunkt i EGO Pictures, fordi de hele tiden er i spil og er dine eneste svarmuligheder hver gang. 

 

EGO Pictures sætter i højere grad, end de tidligere spil i serien, din fantasi på prøve. I EGO Pictures fantaserer og viser du dine venner vejen til dine inderste tanker og holdninger og et billede kan sige mere, end 1000 ord.

ANMELDELSER

 

"Kombinationen mellem billeder og gætteri skaber i EGO Pictures en helt ny form for visuelt quizzeri... Man vil enten knuselske, ikke forstå eller elske at hade EGO Pictures. Jeg lægger mine jetoner på førstnævnte."

Politiken

"Et spil, der kan komme mange grin og diskussioner ud af. Og nogle, som bliver ved længe efter, spillet har fundet sin vinder."

 

Fyens Stiftstidende

 

Game InVentorS ApS

 

Købkesvej 57

5230 Odense M

 +45 26280182 

 [email protected]