Den Store Danmarksquiz

LET OG TAKTISK QUIZ


Den Store Danmarksquiz er en let tilgængelig og taktisk quiz, hvor alle 1.800 spørgsmål handler om Danmark. Deltagerne bestemmer undervejs selv sværhedsgraden, mens de dribler sig igennem kategorierne Geografi & Natur, Historie, Kunst & Litteratur, Politik & Samfund, Sport og Underholdning. Hvem ved egentlig mest om Danmark?

 

 

 

 

 

 

 

   Alder 12+ år
   Antal spillere 2+ spillere
   Spilletid 30-45 min

 

 

 

ANMELDELSER

 

"Det er ultra-enkelt og er tilført enkle taktiske elementer, så man kan vælge at få flere eller færre svarmuligheder og dermed få mulighed for at vinde flere eller færre jetoner af gangen, hvis man kan svare rigtigt. Det giver spillere med mindre paratviden en større chance for at score point, så ingen efterlades langt bagefter. En god, inkluderende løsning, så alle kan være med."

Nordjyske Medier

"Et sjovt, underholdende og ikke mindst lærerigt spil, som med få midler gør det muligt for de fleste at være med."

Fyens Stiftstidende

"I Den Store Danmarksquiz kan man selv vælge, hvor mange svarmuligheder man vil have til et spørgsmål: to, fire eller slet ingen. Jo højere sværhedsgrad, jo flere point. Lidt af en genistreg, som gør, det ikke kun er Onkel Klogeåge, som kan se det sjove i spillet. Faktisk er det muligt at tæske ham Klogeåge, som ellers ved nok så meget om rødhvid kultur, historie, politik og så videre."

JydskeVestkysten

Game InVentorS ApS

 

Købkesvej 57

5230 Odense M

 +45 26280182 

 [email protected] 

Indhold er på vej...