More or less 2

En quiz fuld af numre...

Et helt anderledes selskabsspil

 

Hvilken side vælger du? 

Det er stadig det store spørgsmål i More or Less 2 - opfølgeren til Årets Selskabsspil i 2013, More or Less.

 

More or Less 2 er som sin forgænger et helt anderledes selskabsspil, der har quiz som omdrejningspunkt, men hvor det første More or Less-spil egner sig bedst til større selskaber, så er fortsættelsen konstrueret som et spil for op til 4 deltagere/hold. 

 

Spillet byder på et utal af vanskelige opgaver, hvor det er delvist eller komplet umuligt, at gætte det præcise svar og derfor handler det meget om, at bruge sin sunde fornuft.

tættest på er ikke helt nok

 

   Alder 15+ år
   Antal spillere 2+ spillere
   Spilletid 30-45 min

Traditionen tro, så er det ikke nok, at komme tættest på i More or Less 2. Man skal også ramme den rigtige side! Så hvis opgavens oplæser har valgt MORE og det korrekte svar er 65, så nytter det altså ikke noget, at man gætter på 64, for så kan man ikke score point... 

 

More or Less 2 har i modsætning til sin forgænger en spilleplade og et mere taktisk gameplay, hvor man eksempelvis har mulighed for at bluffe sine modstandere og lokke dem til at gætte på nogle svar, der ligger langt væk fra det korrekte svar. Men det kræver jo naturligvis, at man selv har en ide om, hvad det korrekte svar er - og det kan såmænd være vanskeligt nok...

ANMELDELSER

 

"Spørgsmålene er fremragendende og varierede..." 

 

Fyens Stiftstidende

"Hvis du er god til at huske - eller sjusse dig frem til - de rigtige årstal, mængder eller procentdele, så er More or Less 2 himmelsendt. Som en fræk direkte fortsættelse til sidste års vinder af Årets Selskabsspil, handler dette quizzeri ikke blot om paratviden, men også om intuition." 

 

Guldbrikkens jury

Ingen stjerner givet

"Spillet kan give anledning til en del underholdende diskussioner og mærkelige ræsonnementer".

 

Jyllands-Posten

Ingen stjerner givet

 

 

Game InVentorS ApS

 

Købkesvej 57

5230 Odense M

 +45 26280182 

 [email protected]