EGO

HVEM ER DU?

DET BEDSTE SPIL FOR Rigtige VENNER

 

EGO - Hvem er du? (EGO Rød) har siden sin udgivelse i 2007 opnået status af en klassiker på det danske brætspilsmarked. Spillet går i al sin enkelthed ud på, at lære sine venner, familie eller helt nye mennesker lidt bedre at kende. 

Spørgsmålene i EGO spænder fra tilværelsens ganske små til livets helt store spørgsmål. Deltagerne bliver på skift sat overfor nogle etiske, moralske, holdningsmæssige, politiske, underfundige eller fundementale spørgsmål. Der er KUN tre svarmuligheder, at vælge imellem og derved opstår der let en masse gode diskussioner.

et ærligt spil

 

   Alder 15+ år
   Antal spillere 2-6 spillere
   Spilletid 20-60 min

Hvad ville du gøre, hvis du pludselig vandt 24 millioner kroner i Lotto eller hvis din bedste ven stak af med din kæreste?

Dilemmaerne i EGO er meget varierede og stilles personligt til hver enkelt deltager. Derfor er det også op til den enkelte, hvor meget man vil give af dig selv, når man spiller spillet.

 

Hele spillets omdrejningspunkt er, at de øvrige deltagere skal forsøge at gætte, hvordan hver enkelt forholder sig til de forskellige dilemmaer. EGO er et meget ærligt spil, hvor det betaler sig at vise sit sande jeg.  

 


Game InVentorS udgiver også spillet på følgende sprog:

 
ANMELDELSER

 

"Spillet er hurtigt, energisk, og de mange dilemmaer lægger op til både grin, overraskelse, fordybelse eller måske forargelse, og er derfor perfekt til såvel parmiddage som før byturen og kan også sparke helt nye samtaleemner ind i parforholdet. For det allerbedste ved EGO er hverken selve spillet, jetonerne eller det at vinde, men derimod de reaktioner, situationer og samtaler, det skaber...Et nutidigt mesterværk udi både spørgsmålsskrivning, spildesign og udførelse."

Politiken

"I virkeligheden kan EGO anmeldes superkort: Det er henrivende morsomt...Et vaskeægte selskabsspil...Den sjoveste spilnyhed i årevis."

 

Nordjyske

"Utroligt, at ingen har fundet på det noget før, fordi det er et genialt koncept...Langt de fleste spørgsmål sætter gang i samtaler, gamle anekdoter eller hede diskussioner. Eksklusivt design."

Jyllands-Posten

 

Game InVentorS ApS

 

Købkesvej 57

5230 Odense M

 +45 26280182 

 [email protected] 

EGOIndhold er på vej...