NO SHIT, SHERLOCK
Et rigtigt lortespil

Pas på lorten!

 

No shit, Sherlock! er et vanvittigt hurtigt, skørt og grinagtigt spil. Spillerne bliver fra start tildelt nogle figurkort, som de placerer med bagsiden opad foran sig. Samtidig placeres der på bordet en eller flere klodser - hvoraf kun den ene giver point - sammen med en stor lort (af træ!). Nu kan spillet starte. I hver runde trækkes der et opgavekort, som læses op fra start. Det kan eksempelvis hedde: "3 grønne ting". Deltagerne begynder nu på skift rundt om bordet, at vende et af deres figurkort og så snart, der er vendt figurkort nok til, at opgaven er løst, så handler det om at snuppe pointklodsen ude på bordet og for alt i verden at undgå den store lort. En af deltagerne ender altid med lorten og får derfor et lortepoint.

Når en af spillerne rammer sit femte lortepoint, så slutter spillet og det gøres op, hvem der har vundet flest "rigtige point".

 

 

 

   Alder 7+ år
   Antal spillere 2-4 spillere
   Spilletid 15-30 min

 

 

 

ANMELDELSER

 

"Det er virkeligt, virkeligt sjovt. Det er sådan et spil, der er svær at sætte på formel og derfor svært at sige, hvorfor det lige fungerer så godt. Det gør det bare. Det føles helstøbt. Alle regler og spildele er bare så naturligt indbygget i hinanden.."

Nordjyske

"Det starter og slutter med en lort. .. det er et fremragende spil, der får fire store stjerner."

Fyens Stiftstidende

Game InVentorS ApS

 

Købkesvej 57

5230 Odense M

 +45 26280182 

 [email protected]