EGO emotions

Et godt afsæt til diskussioner

 

EGO emotions er et fysisk lidt mindre spil i serien af EGO-spil. Det er en mere kompakt og rejsevenlig udgave, som egner sig perfekt til at tage med på farten.

EGO emotions er først og fremmest et spil, som sætter fokus på deltagernes holdninger til de ting, personer og hændelser, der omgiver os alle.

Hvordan har du det eksempelvis med Nik & Jay, vinterbadning, åbne grænser, facebook, Harry Potter, franske film og landsbrugsstøtte. 

EGO emotions giver et godt afsæt til diskussioner om værdier og holdninger på en sjov og uformel måde.

Med højt humør

 

   Alder 15+ år
   Antal spillere 2-6 spillere
   Spilletid 15-30 min

Deltagerne i EGO emotions trækker på skift kort, hvor de skal tage stilling til det udsagn, de finder på kortet.     

Deltageren, der har trukket kortet, overvejer udsagnet og svarer skjult med den af sine svarbrikker, der umiddelbart passer bedst. Svarbrikkerne har forskellige humørikoner, der fortæller, hvordan den enkelte deltager forholder sig til udsagnet.

I klassisk EGO-stil skal de øvrige deltagere hver gang forsøge at gætte, hvad der er blevet svaret. Og naturligvis også satse jetoner på deres gæt. 

ANMELDELSER

 

"Behåring", "Ib Michael" og "zumba-fitness" kunne være nogle af de ord, man skal forholde sig til, og det tyder på både sans for humor og samtid hos spiludviklerne. Det betyder, at mens spillet i sig selv er ret hurtigt gennemført, kan man på den anden side bruge lang tid på at drøfte holdninger, der dukker op. Både sjovt og overraskende."


Fyns Amtsavis

"Spillet er, ligesom de to første Ego-spil, dejligt enkelt at gå til... Reglerne er enkle og opgaverne er fine. Det kører hurtigt og smertefrit."

 

Jyllands-Posten

"Det er let at overskue og komme i gang. Eneste kritikpunkt kan være, at hvis man bliver bidt af at lære hinandens følelser at kende, risikerer man ret hurtigt at løbe tør for brikker, som ikke allerede har været i spil."

Fyens Stiftstidende

 

Game InVentorS ApS

 

Købkesvej 57

5230 Odense M

 +45 26280182 

 [email protected]