EGO

HVEM ER jeg?

Vi stikker spaden endnu dybere

 

EGO - Hvem er jeg? er en naturlig fortsættelse af det røde EGO - Hvem er du? Det grønne spil er dog et helt selvstændigt spil med sit helt eget gameplay, og derfor kan det naturligvis spilles helt uafhængigt af EGO - Hvem er du?

 

Det handler stadig om at lære hinanden bedre at kende, men EGO - Hvem er jeg? stikker spaden en smule dybere - blandt andet fordi, der i dette spil findes spørgsmål, hvor man ikke helt kan krybe udenom.

 

Spørgsmålene i EGO - Hvem er jeg? handler igen om alle tilværelsens små og store spørgsmål, og deltagerne sættes på skift overfor etiske, moralske, holdningsmæssige, politiske, underfundige og fundementale spørgsmål. 

EN POPULÆR OPfØLGER

 

   Alder 15+ år
   Antal spillere 2-6 spillere
   Spilletid 20-40 min

Til forskel fra det røde EGO-spil, så er det en terning, der afgør, hvilke spørgsmål, man skal svare på i EGO - Hvem er jeg?

 

Der findes tre forskellige spørgsmålsæsker med henholdsvis 2,3 og 4 svarmuligheder, hvilket giver et lidt mere dynamisk gameplay og lidt flere taktiske muligheder.

 

I EGO - Hvem er jeg?  kan deltagerne satse lige så mange spillechips på deres gæt, som der er svarmuligheder på spørgsmålskortet, hvilket giver muligheder for at satse på de helt rigtige tidspunkter eller måske genvinde tidligere tabt terræn.

ANMELDELSER

 

"EGO er stadig fremragende underholdning som naturligt frembringer anekdoter hos deltagerne. Og på trods af de personlige spørgsmål, bliver det aldrig pinligt."

Ekstra Bladet

"Det første EGO-spil var et flot svendestykke. Fortsættelsen er et mesterværk"

 

24 timer

"Et dansk klassespil. Det er både underholdende og lægger op til uddybninger og diskussioner".

Jyllands-Posten

 

Game InVentorS ApS

 

Købkesvej 57

5230 Odense M

 +45 26280182 

 [email protected] 

Indhold er på vej...