BACKWORD

STAV, GÆT OG VIND

SJOV LEG MED ORD

 

BACKWORD går i al sin enkelthed ud på at stave ord ved hjælp af en stribe bogstavkort, som deltagerne i hver runde trækker.

 

Efterfølgende staver deltagerne hver deres ord, som de øvrige deltagere skal førsøge at gætte. Kortene vendes hver gang med bagsiden opad og dernæst vendes det bageste bogstav. Ordene, der er stavet, skal med andre ord gættes bagfra.

LÆRERENS favorit

 

   Alder 15+ år
   Antal spillere 2-5 spillere
   Spilletid 15-45 min

Hver af deltagerne i BACKWORD har fem mulige gæt på hvert ord og man må gætte i munden på hinanden. Staveren af ordet vender et kort ad gangen bagfra, og så må der ellers gættes. Når de øvrige deltagere ikke har lyst til at gætte mere, så kan de bede om, at få vendt endnu et kort osv. 

For hvert kort, der endnu ikke er vendt, når ordet gættes, gives der 1 point til gætteren. Staveren får altid lige så mange point, som der er afsløret bogstaver. Gætterne får dog lidt hjælp, da vokaler er mørke kort, mens konsonanter er hvide.

Sjov stavetræning eller blot leg - I bestemmer selv.

ANMELDELSER

 

"BACKWORD er lige så udfordrende, som det er simpelt. Et taktisk og pokkers underholdende spil."

24 timer

"Sjovt? Ja, men ikke på den lårklaskende måde. Det er derimod meget hyggelig hjerne-gymnastik og fremragende stavetræning. 
Der står 15 år i brugsanvisningen, men vores 13-årige spiller gerne med..."


Fyens Stiftstidende

"BACKWORD er et fint lille spil, ganske basalt og derfor skægt at gå til.

 

Jyllands-Posten

 

Game InVentorS ApS

 

Købkesvej 57

5230 Odense M

 +45 26280182 

 [email protected] 

Indhold er på vej...