Partners Appen – Ofte Stillede Spørgsmål

 

Jeg får fejl, når jeg forsøger at logge ind med Facebook i Partners-appen?

Der er desværre nogle få brugere, der ikke kan logge ind med Facebook, og vi arbejder på at løse dette problem. 

Indtil problemet er løst kan du trykke på knappen Opret bruger nederst på samme skærmbillede for at oprette en bruger. Melder denne også fejl, skal du indtaste et andet brugernavn, da det du har prøvet at oprette, er taget. 

 

Appen fryser i vindertrækket. Hvad sker der?

Vi arbejder på at få løst de sidste problemer af denne slags, men tjek om du har installeret den nyeste version af Partners-appen, og prøv at udføre trækket igen. Opdateringer løser problemet for de fleste, men der er stadig nogle få brugere, der kan opleve det. Vi arbejder på at løse problemet for dem også!

 

Når jeg går ind i spillet kan jeg ikke se hele min statistik og mine aktuelle spil. Hvad gør jeg?

Indimellem opstår der små huller eller klumper på den netforbindelse, du spiller over eller ude i det store Cyberspace. Det kan ske både med 3G, 4G og WIFI. Sker dette, så kan din enhed miste forbindelsen til vores spilservere et øjeblik og måske ikke få genoprettet forbindelsen korrekt, når hullet/klumpen er passeret. Det kan medføre, at din enhed ikke får hentet alle data korrekt ned fra vores server. Du løser problemet ved at genstarte appen eller i yderste  tilfælde slukke og tænde din enhed og starte appen igen.    

 

Kan robotterne foretage træk, der ikke overholder reglerne?

Vi har gjort meget for at sikre, at robotterne overholder reglerne til punkt og prikke. 

Der forekommer dog stadig enkelte situationer i spillet, som udviklerne ikke har taget højde for. Dem vil vi rigtig gerne høre om, så tøv ikke med at skrive til os, hvis I opdager noget der ligner en fejl. Tag gerne en video af situationen. Så er det endnu nemmere for udviklerne at se om der er noget om snakken og rette op på det. 

 

Kan det passe, at min partner kan slå mig hjem?

Ja, den er god nok. Hvis det sker, er det ofte fordi man ikke kan gøre andet i den givne situation. 

Spiller man med en af robotterne Mr. Crazy, Miss Peasy eller Mr. Average, kan de godt komme til at slå dig hjem pga. et mindre godt træk. Vi arbejder på at forbedre robotterne, så de vil forsøge at undgå at slå deres partner hjem. Mr. Crazy retter vi naturligvis ikke på, da han er….ja….skør og utilregnelig. ;-)

 

Jeg har svært ved at ramme brikkerne. Hvad skal jeg gøre?

På en lille telefon kan det være lidt svært at ramme brikkerne på brættet – især i starten. Derfor har vi lavet en zoom-funktion. Med to fingre kan du zoome ind og ud på brættet, som du kender det fra zoom i navigationsapps eller foto-apps. 

 

Hvilke muligheder er der for at spille med venner og robotter?

Der er rigtig mange kombinationer, fordi man kan blande spillerne. 

Du kan spille med tre robotter. Spillet kører helt offline og er derfor oplagt på ferier i udlandet, hvor man vil spare på data.

Du kan selvfølgelig også invitere en af dine venner i kombination med robotterne, så I enten er sammen mod robotter eller spiller mod hinanden med hver jeres robot. 

Spiller I tre, vil den ene spiller få en robotpartner. Vi anbefaler de fleste at spille med Mrs. Wise, men hvis vedkommende er bedre end de øvrige spillere, kan vedkommende få et handicap ved at spille med Mr. Average, Miss Peasy eller Mr. Crazy.

I kan selvfølgelig også spille fire i samme spil. Sidder I i samme rum, anbefaler vi selvfølgelig, at I finder brætspillet frem i stedet. :-)

 

Kan jeg spille Partners i udlandet uden at bruge data?

Ja, hvis du opretter spil med udelukkende robotter, så ligger de lokalt på telefonen og bruger ikke data. Det er kun spil med mindst én ven, der bruger data, fordi trækkene bliver sendt til serveren via internettet. 

 

Hvordan beregnes level og XP?

Hver gang du vinder et spil, hvor der er mindst ét andet menneske med, får du og din partner 1, 2 eller 3 XP-point afhængigt af jeres niveau (level) i forhold til modstanderne. Hvis du er i level 3 eller derover, kan et nederlag give dig og din partner -1, -2 eller -3 XP-point. 

På hvert level skal du optjene et antal XP-point for at stige til næste level. Ryger du under 0 XP-point, går du ned i level. 

 

Tæller spil med udelukkende robotspillere med i statistikken?

Nej, der skal være mindst ét andet menneske med i en kamp for at du kan vinde eller miste XP.

 

Hvad er forskellen på robotterne?

Flere af jer har ladet os vide, at I er frustrerede over at spille sammen med spillets robotter, fordi de opfører sig utilregneligt og spiller uklogt.

Og her må vi ærligt indrømme, at vi ikke har været gode nok til at fortælle om robotterne i selve appen.... De er nemlig MEGET forskellige. En af dem er faktisk direkte utilregnelig - MED VILJE!

 

Her er lidt information om robotterne:

Miss Peasy = Hun er ung og uerfaren og en ren nybegynder.

 

Mr. Average = Han er en lettere øvet Partners-spiller, men er ikke superskarp i alle spillets facetter.

 

Mrs. Wise = Hun er en rutineret Partners-spiller, der sjældent laver store fejl. Hun er aggressiv og gør ofte det helt rigtige.

 

Mr. Crazy = Han er komplet utilregnelig og kan spille genialt det ene øjeblik og som en komplet tosse øjeblikket efter. Han er en udfordring at spille sammen med.

 

Hvis du vil spille mod en god robot eller sammen med en god robot, så er det altså Mrs. Wise, du skal vælge.

 

Har I nogle gode ideer til brug af appen med vennerne?

Ja, vi kender flere vennepar, der ringer til hinanden og har telefonen på medhør, mens de spiller. Det er hyggeligt, og ret tilfredsstillende, at kunne hovere oven på et godt træk :-)

Det kan anbefales at danne par, så de to i hver ende af røret ikke spiller sammen i spillet. Så er det ikke så oplagt at komme til at snyde… 

Game InVentorS ApS

 

Købkesvej 57

5230 Odense M

 +45 26280182 

 info@gameinventors.dk 

Indhold er på vej...